هیئتداوران بخش بینالملل با مدیرکل هنرهای نمایشی و دبیر جشنواره دیدار کردند
جلسه دیدار هیئتداوران بخش بینالملل با مدیرکل هنرهای نمایشی و دبیر چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با تأکید بر لزوم همکاریهای بیشتر بین کشورهای مختلف در عرصه تئاتر برگزار شد.
به گزارش اروابط عمومی تئاتر فجر، جلسه دیدار هیئتداوران بخش بینالملل با کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی و کوروش زارعی دبیر چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و رقیه وکیلی مدیر بخش بینالملل اداره کل هنرهای نمایشی صبح روز شنبه یکم بهمنماه در اداره کل هنرهای نمایشی برگزار شد.
توضیح درباره جزییات روند داوری چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، جزییات اجرای آثار بخش بینالملل و توجه به تبادلات فرهنگی مابین کشورهای حاضر در این رویداد بخشی از موارد موردتوجه در این مراسم بود.
کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی در این جلسه از لزوم پرداختن به نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات داوران بخش بینالملل برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد هنری در سالهای آتی سخن گفت.
در این مراسم ایوانا ووجیچ کومیناج داور اهل صربستان نیز با ابراز خشنودی از حضور در ایران تمایل خود را برای همکاریهای بیشتر بین ایران و صربستان ابراز کرد.
دیگر داوران این رویداد هنری نیز از لزوم همکاریهای بیشتر در عرصه تئاتر کشورها گفتند.
جیونگ وو سون از کره جنوبی، ایوانا ووجیچ کومیناج از صربستان، احمد حسن موسی از عراق داوران بخش بینالملل چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر هستند که در این مراسم حضور داشتند.
کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی در حاشیه برگزاری چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، به منظور فراهم سازی زیرساختهای همکاری بیشتر با دیگر کشورها، با هنرمندان ارمنستان، تونس، عمان و کره و ... به طور جداگانه دیدار کرد.
تکسما مونوز، هنرمند جوان اسپانیایی که در جشنواره امسال تئاتر فجر شرکت کرده است، میگوید جشنواره تئاتر باعث میشود که مردم به تئاتر بیایند و وادار و توانا شوند تا به شیوهای دیگر بیندیشند.
کاظم نظری (مدیرکل هنرهای نمایشی) با همراهی کوروش زارعی (دبیر چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر) روز سهشنبه چهارم بهمن با اعضای دو گروه نمایشی عراقی حاضر در جشنواره، دیدار کردند.
سید علی تدین صدوقی: نمایش «مکبث زار» همانطور که از اسمش پیداست، همان «مکبث شکسپیر» با همان قصه، با همان رویدادها، با همان شخصیتپردازیها، با همان نامها و... است. حال چنانچه ...
عرفان پهلوانی: بسیاری از اندیشمندان جامعهشناسی ایرانی بر این باور هستند که برای گشودن گرههای فرهنگی، اقتصادی، سیاسی، اجتماعی و حتی خانوادگی روزگار اکنون ایران، میبایست نگاهی ...
سیدعلی تدین صدوقی: نمایش «دختران» قصه چهار دوست است که با چهار خواهر ازدواج میکنند و به جبهه میروند و هشت سال از آنها خبری نمیشود. نمایش یک نگاه کمدی-تراژدی به تبعات ناشی از جنگ در ...
سیدعلی تدین صدوقی: نمایش «لیزای بیچاره» یک رومانس عاشقانه است که در انتها عشاق به وصال یکدیگر نمیرسند. دختری روستایی به نام «لیزا» با پسری اشرافی از مسکو آشنا میشود. آنها مدتی در ...
ایوانا ووجیک کومیناج داور بخش بینالملل دوره چهلویکم جشنواره تئاتر فجر، با تاکید بر اینکه از طریق جشنواره میتوان نمایشگر، مخاطب و مکاتب هنری ساخت، میگوید هدف جشنواره نباید فقط این باشد که تعدادی نمایش روی صحنه برود، بلکه باید هم مخاطب را به سالن بیاورد و هم اینکه ...
جیونگ وو سون، داور کرهای جشنواره تئاتر فجر، شیوه گفتوگوی جمعی و بررسی هر نمایش پس از تماشای آن توسط هیئت داوران را پسندیده است و تاکید میکند این روش داوری را میخرد و به عنوان سوغات به کشورش میبرد.
اللهقلی نظری، پیشکسوت تئاتر استان گلستان میگوید اگرچه تولید نمایش در شهر گرگان همچنان ادامه دارد، ولی به نظر او، هنرمندان جوان شتابزده عمل میکنند و گاهی اوقات ناپختگیهایی در آثارشان دیده میشود.