هیئتداوران بخش بینالملل با مدیرکل هنرهای نمایشی و دبیر جشنواره دیدار کردند
جلسه دیدار هیئتداوران بخش بینالملل با مدیرکل هنرهای نمایشی و دبیر چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر با تأکید بر لزوم همکاریهای بیشتر بین کشورهای مختلف در عرصه تئاتر برگزار شد.
به گزارش اروابط عمومی تئاتر فجر، جلسه دیدار هیئتداوران بخش بینالملل با کاظم نظری مدیرکل هنرهای نمایشی و کوروش زارعی دبیر چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر و رقیه وکیلی مدیر بخش بینالملل اداره کل هنرهای نمایشی صبح روز شنبه یکم بهمنماه در اداره کل هنرهای نمایشی برگزار شد.
توضیح درباره جزییات روند داوری چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر، جزییات اجرای آثار بخش بینالملل و توجه به تبادلات فرهنگی مابین کشورهای حاضر در این رویداد بخشی از موارد موردتوجه در این مراسم بود.
کاظم نظری، مدیرکل هنرهای نمایشی در این جلسه از لزوم پرداختن به نقطه نظرات، پیشنهادات و انتقادات داوران بخش بینالملل برای برگزاری هرچه بهتر این رویداد هنری در سالهای آتی سخن گفت.
در این مراسم ایوانا ووجیچ کومیناج داور اهل صربستان نیز با ابراز خشنودی از حضور در ایران تمایل خود را برای همکاریهای بیشتر بین ایران و صربستان ابراز کرد.
دیگر داوران این رویداد هنری نیز از لزوم همکاریهای بیشتر در عرصه تئاتر کشورها گفتند.
جیونگ وو سون از کره جنوبی، ایوانا ووجیچ کومیناج از صربستان، احمد حسن موسی از عراق داوران بخش بینالملل چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر هستند که در این مراسم حضور داشتند.
تکسما مونوز، هنرمند جوان اسپانیایی که در جشنواره امسال تئاتر فجر شرکت کرده است، میگوید جشنواره تئاتر باعث میشود که مردم به تئاتر بیایند و وادار و توانا شوند تا به شیوهای دیگر بیندیشند.
کاظم نظری (مدیرکل هنرهای نمایشی) با همراهی کوروش زارعی (دبیر چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر) روز سهشنبه چهارم بهمن با اعضای دو گروه نمایشی عراقی حاضر در جشنواره، دیدار کردند.
یوسف البلوشی، نویسنده و کارگردان نمایش «مدق الحنا» (هاون حنا) جشنواره بینالمللی تئاتر فجر را جشنواره بزرگی میداند و میگوید من همیشه اشتیاق داشتم در این جشنواره شرکت کنم. من شخصاً دوست دارم که آثار نمایشی متنوعتری را در این جشنواره ببینم.
رضا حسنخانی کارگردان حاضر در بخش مهمان چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر میگوید سبک نمایش «رستم و سهراب» ملودرام و ساختارش ارسطویی است و هویت اجرای ما یک تراژدی بزرگ است.
هادی کیانی نویسنده و کارگردان نمایش «مضحکه عجایبالمخلوقات» با اشاره به اینکه دوست دارد حال تماشاگر با تماشای نمایشاش خوب شود میگوید برای من، اصطلاحاتی مثل هنر برای هنر یا تئاتر برای تئاتر، شوخی محسوب میشود. از نظر من تئاتر، تنها برای مردم است.
نشست اتحادیه تئاتر جهان اسلام صبح امروز یکشنبه نهم بهمن در دهمین روز از چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر آغاز شد.
سیدعلی تدین صدوقی: متن نمایش «اسب قاتلین» با نگاهی به نمایشهایی چون مکبث و... نگاشته شده است. موضوع این اثر حول محور شورش کارگران و رعایا علیه ارباب است؛ اربابی که همگان باور دارند آدم خوبی است و ...
بهنام حبیبی: «پهلوان قلیچ» نمایشی در گونه نمایشهای ایرانی است که با طراحی و تلفیق داستانهای نمایشی، تماشاگرش را بر بالهای خیال سوار میکند، در مکان و زمان حرکت میکند و تماشاگر را ...
سیدعلی تدین صدوقی: داستان نمایش «مطرب آقا» برگرفته از یک اتفاق واقعی در هفتاد-هشتاد سال پیش است. تاجری معروف در مشهد که فردی بهظاهر دیندار و متشرع بوده میمیرد. برای او قبری در صحن امام ...