در سومین روز از برگزاری جشنواره تئاتر فجر رقم میخورد
اجرای 13 اثر صحنهای و خیابانی
در سومین روز از برگزاری چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر ۱۳ اثر در بخشهای صحنهای و خیابانی اجرا روی صحنه میروند.
به گزارش روابط عمومی جشنواره تئاتر فجر، در سومین روز از برگزاری چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در تهران 6 نمایش صحنهای و 7 نمایش خیابانی اجرا خواهند شد.
بر اساس جدول منتشر شده، نمایشهای «مانداک» به کارگردانی محمد قاسمی از ملایر، «آگنیتاژ» به کارگردانی حسین کارگر از ماهشهر، «سیمرغ» به کارگردانی اکبر صادقی از اردبیل، «امل» به کارگردانی جواد اسدی از عراق، «مامور خیابان نودودو» به کارگردانی میثم زندی از نوشهر، «آخرین راه» به کارگردانی محسن متینوفا از تهران در تالار وحدت، تالار اصلی، تالار چهارسو، تالار سایه، تالار قشقایی (مجموعه تئاتر شهر)، تماشاخانه سنگلج، تئاتر مولوی، تماشاخانه ایرانشهر، تالار حافظ، پهنه فرهنگ و هنر رودکی و ایوان انتظار ایستگاه مترو میدان ولیعصر (عج) اجرا خواهند شد.
همچنین نمایشهای «مترسها» به کارگردانی علیرضا شمسی و سامان شکیبا از فلاورجان، «یک فنجان قهوه برای عشق» به کارگردانی جهانگیر چالاکی از بناب، «کوسه برنشین» به کارگردانی مرجان خورسند از تهران، «تکم» به کارگردانی معین جعفری از اهر، «لیلی و مجنون» به کارگردانی بهنام کاوه، «چرخیدن» به کارگردانی آرش رضایی از ازنا و «قل آب» به کارگردانی بهناز زحمتکش از یزد در پهنه رودکی و ایوان انتظار مترو ولیعصر (عج) اجرا خواهند شد.
همچنین ویژهبرنامه «تئاتر ۴۱» که به پوشش دادن اخبار رخدادهای روزانه جشنواره و گفتوگو با عوامل نمایشها و هنرمندان میپردازد، در ایام برگزاری این رویداد از شنبه تا چهارشنبه ساعت 21:30 تا ۲۲ و پنجشنبه و جمعه ساعت ۲۲ تا ۲۳ از سالن انتظار تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر، به صورت همزمان از شبکه رادیویی نمایش روی موج اف ام ردیف ۱۰۷/۵ مگاهرتز، شبکه چهارم سیما و ایرانصدا، پخش میشود.
بخش صحنهای و خیابانی چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر از روز شنبه اول بهمن تا پایان روز سهشنبه یازدهم بهمن توسط اداره کل هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی به دبیری کوروش زارعی در حال برگزاری است.
یوسف البلوشی، نویسنده و کارگردان نمایش «مدق الحنا» (هاون حنا) جشنواره بینالمللی تئاتر فجر را جشنواره بزرگی میداند و میگوید من همیشه اشتیاق داشتم در این جشنواره شرکت کنم. من شخصاً دوست دارم که آثار نمایشی متنوعتری را در این جشنواره ببینم.
رضا حسنخانی کارگردان حاضر در بخش مهمان چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر میگوید سبک نمایش «رستم و سهراب» ملودرام و ساختارش ارسطویی است و هویت اجرای ما یک تراژدی بزرگ است.
هادی کیانی نویسنده و کارگردان نمایش «مضحکه عجایبالمخلوقات» با اشاره به اینکه دوست دارد حال تماشاگر با تماشای نمایشاش خوب شود میگوید برای من، اصطلاحاتی مثل هنر برای هنر یا تئاتر برای تئاتر، شوخی محسوب میشود. از نظر من تئاتر، تنها برای مردم است.
نشست اتحادیه تئاتر جهان اسلام صبح امروز یکشنبه نهم بهمن در دهمین روز از چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر آغاز شد.
سیدعلی تدین صدوقی: متن نمایش «اسب قاتلین» با نگاهی به نمایشهایی چون مکبث و... نگاشته شده است. موضوع این اثر حول محور شورش کارگران و رعایا علیه ارباب است؛ اربابی که همگان باور دارند آدم خوبی است و ...
بهنام حبیبی: «پهلوان قلیچ» نمایشی در گونه نمایشهای ایرانی است که با طراحی و تلفیق داستانهای نمایشی، تماشاگرش را بر بالهای خیال سوار میکند، در مکان و زمان حرکت میکند و تماشاگر را ...
سیدعلی تدین صدوقی: داستان نمایش «مطرب آقا» برگرفته از یک اتفاق واقعی در هفتاد-هشتاد سال پیش است. تاجری معروف در مشهد که فردی بهظاهر دیندار و متشرع بوده میمیرد. برای او قبری در صحن امام ...
عرفان پهلوانی: به دفتر کار شیطان خوش آمدید! شما قرار است در این دفتر، بیننده معامله ویژه شیطان با هفت کاراکتر باشید و برای معامله ویژه خود با شیطان آماده شوید! زیرا به گفته بروشور ...
عرفان پهلوانی: خانه سپنتاست؛ چه نیستان باشد که از آن ببریده شدهایم و ناله مردمان را بر نفیرمان در پی داشته است؛ چه زهدان مادر که گویا آرامترین خانه انسان در این سرای است. شاید به خاطر تجربه همان ...