در پنجمین روز از جشنواره تئاتر فجر چه نمایشهایی اجرا میشود؟
۱۰ نمایش در پنجمین روز از جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در تالار وحدت، تالار اصلی، تالار چهارسو، تالار قشقایی (مجموعه تئاتر شهر)، تئاتر مولوی، تماشاخانه ایرانشهر، تالار حافظ و پهنه فرهنگ و هنر رودکی اجرا خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی جشنواره، چهارشنبه (5 بهمن) پنجمین روز از چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر است که شاهد 3 اجرای خیابانی و 7 اجرای صحنهای خواهیم بود.
در بخش خیابانی جشنواره تئاتر فجر نمایش «هدیه حاج قاسم برای دخترم» به نویسندگی و کارگردانی کاظم ارجمندنیا از بوشهر، نمایش «تکم» به نویسندگی علی بایبوردی و کارگردانی معین جعفری از اهر، نمایش «سردار بی سر» به نویسندگی سعید ذبیحی و کارگردانی علی زیستی از کرمانشاه در پهنه رودکی اجرا خواهند شد.
بخش صحنهای جشنواره تئاتر فجر نیز با نمایشهای «ایرانیان» به نویسندگی و کارگردانی رضا صابری از مشهد در تالار وحدت، «کرنر زیر درختان بلوط» به نویسندگی و کارگردانی اصغر خلیلی از ایلام در تالار اصلی مجموعه تئاتر شهر، «در و گبر و یک قرص نان» به نویسندگی و کارگردانی داوود فتحعلیبیگی از کرج در تالار چهارسو مجموعه تئاتر شهر، «مادرم زری سر زا رفت» به نویسندگی محمود خرمآبادی به کارگردانی داوود پارسا از گچساران در تالار قشقایی مجموعه تئاتر شهر، «لابیرنت» به نویسندگی و کارگردانی پدرام رحمانی از ارومیه در تالار مولوی، «شاه اسماعیل» به نویسندگی علی حسنزاده و کارگردانی غریب منوچهری از پارسآباد در تالار ناظرزاده کرمانی، «هفت شبانه روز» نویسنده آرش رضایی و کارگردانی مشترک فروزان حسینی و مهدی روزبهانی در تالار حافظ میزبان مخاطبان و علاقهمندان خواهند بود.
چهلویکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر از 25 دی تا 11 بهمن 1401 به دبیری کوروش زارعی در تهران در حال برگزاری است.
یوسف البلوشی، نویسنده و کارگردان نمایش «مدق الحنا» (هاون حنا) جشنواره بینالمللی تئاتر فجر را جشنواره بزرگی میداند و میگوید من همیشه اشتیاق داشتم در این جشنواره شرکت کنم. من شخصاً دوست دارم که آثار نمایشی متنوعتری را در این جشنواره ببینم.
رضا حسنخانی کارگردان حاضر در بخش مهمان چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر میگوید سبک نمایش «رستم و سهراب» ملودرام و ساختارش ارسطویی است و هویت اجرای ما یک تراژدی بزرگ است.
هادی کیانی نویسنده و کارگردان نمایش «مضحکه عجایبالمخلوقات» با اشاره به اینکه دوست دارد حال تماشاگر با تماشای نمایشاش خوب شود میگوید برای من، اصطلاحاتی مثل هنر برای هنر یا تئاتر برای تئاتر، شوخی محسوب میشود. از نظر من تئاتر، تنها برای مردم است.
نشست اتحادیه تئاتر جهان اسلام صبح امروز یکشنبه نهم بهمن در دهمین روز از چهل و یکمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر در سالن مشاهیر مجموعه تئاتر شهر آغاز شد.
سیدعلی تدین صدوقی: متن نمایش «اسب قاتلین» با نگاهی به نمایشهایی چون مکبث و... نگاشته شده است. موضوع این اثر حول محور شورش کارگران و رعایا علیه ارباب است؛ اربابی که همگان باور دارند آدم خوبی است و ...
بهنام حبیبی: «پهلوان قلیچ» نمایشی در گونه نمایشهای ایرانی است که با طراحی و تلفیق داستانهای نمایشی، تماشاگرش را بر بالهای خیال سوار میکند، در مکان و زمان حرکت میکند و تماشاگر را ...
سیدعلی تدین صدوقی: داستان نمایش «مطرب آقا» برگرفته از یک اتفاق واقعی در هفتاد-هشتاد سال پیش است. تاجری معروف در مشهد که فردی بهظاهر دیندار و متشرع بوده میمیرد. برای او قبری در صحن امام ...
عرفان پهلوانی: به دفتر کار شیطان خوش آمدید! شما قرار است در این دفتر، بیننده معامله ویژه شیطان با هفت کاراکتر باشید و برای معامله ویژه خود با شیطان آماده شوید! زیرا به گفته بروشور ...
عرفان پهلوانی: خانه سپنتاست؛ چه نیستان باشد که از آن ببریده شدهایم و ناله مردمان را بر نفیرمان در پی داشته است؛ چه زهدان مادر که گویا آرامترین خانه انسان در این سرای است. شاید به خاطر تجربه همان ...