در حال بارگذاری ...
...

امیدوارم داوری‌ها یکسان رخ دهد/ حضور در جشنواره تئاتر خوش شانسی ما بود

امیدوارم داوری‌ها یکسان رخ دهد/ حضور در جشنواره تئاتر خوش شانسی ما بود

کارگردان نمایش «خون خفته» گفت: امیدوارم به همان اندازه که جشنواره در انتخاب و اجراهای آثار در بخش‌های گوناگون برخوردهای یکسانی داشته است، در داوری آثار نیز به همین صورت نحوه ارزیابی یکسان داشته باشد.

به گزارش روابط عمومی چهل و سومین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، مهیار رضاخانی کارگردان نمایش «خون خفته» که در بخش مقاومت و غزه چهل و سومین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر حضور دارد، درباره نمایش خود گفت: ایده اولیه این نمایش به یک سال گذشته بازمی‌گردد که من و نویسندگان اثر تصمیم گرفتیم اثری در حوزه مقاومت را روی صحنه اجرا کنیم اما به صورت متفاوتی نسبت به دیگر آثار و متن‌هایی که در این سال‌ها تولید شده است. تلاش ما بر این بوده است که نگاهی تاریخی به این موضوع داشته باشیم و سراغ تاریخ معاصر  و محدوده تاریخی کمی قبل‌تر از جنگ جهانی دوم یعنی 1320 و کمی بعدتر از آن رفتیم. 

او ادامه داد: درنهایت به سوژه «خون خفته» رسیدیم و فعالیت یک گروه تروریستی صهیونیستی را در ایران به عنوان سوژه خود انتخاب کردیم. در قدم اول بسیار درباره این گروه تحقیق و بررسی کردیم و درامی را بر اساس این اطلاعات خلق کردیم. 

این کارگردان درباره حضور در بخش مقاومت جشنواره، بیان کرد: زمانی که سراغ این موضوع برای اجرای یک نمایش رفتیم تصورمان بر این بود که درنهایت می‌توانیم در جشنواره تئاتر مقاومت حضور داشته باشیم و شانسی را برای خود در فجر نمی‌دیدیم و زمانی که برای اولین بار در جشنواره تئاتر فجر متوجه حضور بخشی با عنوان مقاومت شدیم، اتفاق خوشحال کننده و خوش شانسی برای ما بود چراکه به صورت ویژه برای چنین موضوعی نمایش خود را آماده کرده بودیم.

رضاخانی در پاسخ به این پرسش که بخش مقاومت جشنواره تئاتر فجر را چگونه ارزیابی می‌کند، عنوان کرد: نکته مثبتی که می‌توانم درباره جشنواره تئاتر فجر بگویم، ایجاد فرصتی بود تا هنرمندانی که نمایش‌های موضوعی مانند مقاومت را روی صحنه می‌برند، در این رویداد حضور داشته باشند. همچنین با توجه به اینکه این بخش مجزا از دیگر بخش‌ها است اما تمامی پروتکل‌های جشنواره را مانند دیگر بخش‌ها برای آثار مقاومت و غزه نیز اجرا کردند و این در نگاه من نکته مثبتی بود.

او ادامه داد: امیدوارم داوری‌ها حداقل براساس اجرای گروه‌ها در جشنواره باشد و نه فیلم‌هایی که برای این رویداد در ابتدا ارسال کردیم.

کارگردان «خون خفته» درباره استقبال مخاطبان در جشنواره تئاتر فجر گفت: باید بگویم این دوره نسبت چند سال گذشته با استقبال خوبی از سوی مخاطبان رو به رو شده است و اجراها با حداکثر مخاطب روی صحنه می‌رود و حتی بازخوردها نیز نسبت به آثار حاضر در جشنواره نیز بازخوردهای مثبتی بودند.

رضاخانی در پایان گفت: امیدوارم به همان اندازه که جشنواره در انتخاب و اجراهای آثار در بخش‌های گوناگون برخوردهای یکسانی داشته است، در داوری آثار نیز به همین صورت نحوه ارزیابی یکسان داشته باشد.