در حال بارگذاری ...
...

نگاهی به نمایش‌های محیطی

«صرفا جهت جریحه‌‌دار شدن احساسات» در جشنواره فجر

نگاهی به نمایش‌های محیطی

«صرفا جهت جریحه‌‌دار شدن احساسات» در جشنواره فجر

نمایش «صرفا جهت جریحه‌دار شدن احساسات» در بخش محیطی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر اجرا می‌شود.

به گزارش روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، نمایش «صرفا جهت جریحه‌‌دار شدن احساسات» به نویسندگی و کارگردانی مهدی حبیبی و به عنوان کاری از گروه «سپید و سیاه » در بخش محیطی جشنواره تئاتر فجر اجرا می‌شود.
بازیگران این نمایش نرگس خاک کار، مسعود روستا، الهام ریاضت و میلاد زنگنه هستند. 
مهدی حبیبی کارگردان نمایش «صرفا جهت جریحه‌دار شدن احساسات » در گفتگو با روابط عمومی سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر گفت: در این نمایش زوج جوانی به دنبال پیدا کردن منزل در کلانشهر تهران هستند و اتفاقاتی در روند نمایش پیش می‌آید. 
حبیبی درباره شیوه اجرایی خود بیان کرد: ما در روند اجرایی این نمایش با خلق تصاویر بصری لحظاتی شاد را برای مخاطبان به وجود آوردیم و به این مشکل اجتماعی بیش از پیش توجه داشته‌ایم چرا که به نوعی این مساله گریبانگیر قشر زیادی از جامعه است. 
وی در پایان به برگزاری جشنواره تئاتر فجر اشاره کرد و گفت: بهتر بود نمایش‌های انتخابی و راه یافته در جشنواره تئاتر فجر هر کدام به تفکیک در بخش اختصاصی خود قرار گیرند و صرفا داوری این آثار نیز به صورت مجزا صورت گیرند. 
کارگردان نمایش «صرفا جهت جریحه‌دار شدن احساسات» در ادامه تصریح کرد: در بخش نمایش‌های خیابانی و محیطی اساسا به به مشکلات و دغدغه‌های اصلی مردم در اجتماع پرداخته می‌شود که ما نیز از این مساله مستثنی نیستیم و به عقیده من رسالت نمایش خیابانی همین مساله است.
حبیبی در پایان خاطر نشان کرد:امیدوارم این اجرا در بخش محیطی به اجراهای جشنواره ختم نشود و ادامه‌دار باشد واگر نمایشی برگزیده می‌شود ، با حمایت مرکز هنرهای نمایش و اداره تئاترو دبیر جشنواره فجر به اجرای عموم ختم شود یا حداقل در دیگر شهرها با حداقل هزینه اجرا شوند.
سی و پنجمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر به دبیری سعید اسدی طی روزهای 1 الی 12 بهمن ماه در تهران برگزار می‌شود.