در حال بارگذاری ...
...

امروز در استان گیلان

بیست‌ویکمین جشنواره تئاتر منطقه چهار کشور آغاز به کار می‌کند

امروز در استان گیلان

بیست‌ویکمین جشنواره تئاتر منطقه چهار کشور آغاز به کار می‌کند

بیست‌ویکمین جشنواره تئاتر منطقه چهار کشور با حضور ۹ اثر نمایشی از استان‌های همدان، خراسان شمالی، آذربایجان شرقی، ایلام و اردبیل در دو شهرستان رودسر و لنگرود استان گیلان امروز ۲۱ آذرماه کار خود را آغاز می‌کند.

داوری آثار این جشنواره به عهده عبدالحی شماسی، رضا حامدی‌خواه و محسن قصابیان خواهد بود. 
در این جشنواره از استان همدان نمایش"انگیزه‌های مرسوم" نوشته و کار سجاد طهماسبی از تویسرکان و"دو متر در دو متر جنگ" نوشته حمیدرضا آذرنگ به کارگردانی فؤاد ابراهیمیان از بهار حضور خواهند داشت. 
آذربایجان شرقی با دو نمایش"نگین" نوشته امید امجد به کارگردانی فاطمه حسینی و"اسب" نوشته محمد چرم‌شیر به کارگردانی سیامک افسایی هر دو از تبریز، استان ایلام با دو نمایش"شیر سنگی زنده است" نوشته معصومه محمدی و کارگردانی سلمان زمانی و"آئینه‌های مکدر" نوشته و کار سعید خیراللهی از دهلران و استان اردبیل با دو نمایش"تبار خون" نوشته آتیلا پسیانی به کارگردانی توحید معصومی و"دست هزار غریب" نوشته سعید تشکری به کارگردانی مجید واحدی‌زاده در جشنواره حضور خواهند داشت. 
همچنین از استان خراسان شمالی و شهرستان بجنورد نمایش"گره‌ای در تار و پود یک نقاش" نوشته ترانه برومند و کارگردانی امین فرخی به صحنه خواهد رفت. 
اختتامیه این جشنواره سه‌شنبه 24 آذرماه برگزار می‌شود.