در حال بارگذاری ...

پانته آ میر فصیحی کارگردان نمایش محیطی "پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی":
مخاطب خودمان را در باغ موزه قصر پیدا کردیم

نمایش "پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی" کاری از گروه تئاتر "پیکر" به نویسندگی ماتئی ویسنی یک و کاگردانی پانته آ میرفصیحی از تهران درسی چهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر از چهارم بهمن ماه به مدت شش روز در باغ موزه قصر اجرا شد.

پانته آ میرفصیحی در رابطه با داستان نمایش " پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی به  ستاد خبری سی چهارمین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر گفت: داستان درواقع نگاهی دارد به اتفاقاتی که بین دو زن می افتد. که یکی از آنها بوسنیایی است و در کمپی متعلق به سازمان ملل نگهداری می شود و دیگری یک روانشناس آمریکایی است که برای کمک به جنگ زده های بوسنی آمده . وی افزود: فضای نمایش در یک بیمارستان اتفاق می افتد ولی کاری که ما در این نمایش انجام دادیم با توجه به فضای باغ موزه قصر مکان داتسان را به سلول های زندان سیاسی باغ موزه قصر انتقال دادیم و به دعنوان یک المان از آن استفاده می کنیم و شاید ترکیب این دو در کناریکدیگر معنای سومی را ایجاد می کند.
میر فصیحی همچنین استقبال تماشاگران از این نمایش را خوب ارزیابی کرد و افزود:

استقبال خیلی خوب بود البته به دلیل فضای نمایش محدود مجبور شدیم تا در هر اجرا پذیرای نزدیک به 50 نفر باشیم. اما با این حال بازخورد بسیارمثبتی را از سوی هنرمندان و مخاطبین شاهد بودیم .

این کارگردان تئاتردرباره اجرای نمایش هایی در فضاهای جدید خارج از محدوده تئاتر شهر و تالار وحدت گفت:
در چند سال اخیر با ساخت و حضور تماشاخانه های خصوصی اتفاق های بسیار خوبی در تئاتر رخ داده و سبب شده تا محدوده جغرافیایی سالن تئاتر از حالت متمرکز تئاتر شهر و تالار وحدت خارج شده و گسترش یابد و امیدوارم این روند همچنان ادامه پیدا کند و به طور حتم مخاطب هم خواهد شد. به عنوان مثال نمایش خود من در باغ موزه قصر بود که خوشبختانه ما توانستیم مخاطب خودمان را پیدا کنیم.

پانته آ میر فصیحی در خاتمه گفت:  جشنواره تئاتر فجر همیشه برای من اتفاق مهمی بوده است اما بنظرم می رسد اگر کارگاه های آموزشی در دل جشنواره برگزار می شد بهتر بود. به دلیل اینکه خیلی از اهالی تئاتر در روزهای برگزاری جشنواره وقت خود را صرف پرداختن به جشنواره می کنند به راحتی می توانند از برنامه های جنبی جشنواره نیز استفاده کنند. البته هم زمانی کارگاه ها و سمینارهای پژوهشی با اجراهای صحنه ای  ممکن است کمی  کار برگزاری جشنواره راسخت کند اما تصور میکنم در چنین شکلی استقبال اهالی تئاتر از این برنامه بسیار بیشتر باشد.




نظرات کاربران