هفتمین دوره جشنواره سراسری تئاتر فجر توسط مرکز هنرهای نمایشی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با دبیری علی منتظری از روز 12 تا 22 بهمن ماه 1367 در تهران، اصفهان، شاهرود، کرمان و مشهد برگزار شد. سالن اصلی و چهارسو مجموعه تئاتر شهر، خانه نمایش، مجموعه فرهنگی آزادی، تماشاخانه سنگلج، تالار محراب، تالار مولوی، تالار وحدت و تالار هنر میزبان این دوره از جشنواره بودند.
همچنین در این دوره تئاتر خیابانی در 10 میدان تهران، 22 کارخانه و ترمینال اجرا شد. طراحان پوستر این دوره از جشنواره مرتضی ممیز، محمد وجدانی و حسن متقی بودهاند.
در این دوره 8 اثر در بخش ویژه، 17 اثر در بخش مسابقه، 4 اثر در بخش جنبی، 6 اثر در بخش مسابقه کودکان، 5 اثر در بخش عروسکی، 9 اثر در بخش فیلم تئاتر و 7 اثر در بخش سنتی جشنواره شرکت داشتهاند که 2 بخش عروسکی و فیلم تئاتر از نوآوریهای این دوره از جشنواره بودهاند. در بخش فیلم تئاتر 3 اثر از شوروی در دوره هفتم شرکت کرده بودند. 21 اثر از تهران، 4 اثر از باختران، 3 اثر از مشهد، 3 اثر از سبزوار، 2 اثر از بوشهر، 2 اثر از اصفهان، 2 اثر از گرگان و از شهرهای نیشابور، تنکابن، بندرعباس، اراک، قم و مسجد سلیمان هر کدام با یک اثر در جشنواره حضور داشتهاند. در این دوره محمد خاتمی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت، به جشنواره پیام داده است.
این دوره از جشنواره دارای 10 شماره خبرنامه به کوشش ناصر بزرگمهر بوده است. در دوره هفتم نمایشگاه فعالیتهای یک دهه مرکز هنرهای نمایشی در تالار وحدت برگزار شده است.
در این دوره آثار در بخشهای نمایشنامهنویسی، کارگردانی، بازیگری مرد، بازیگری زن، بازیگری کودک و نوجوان، طراحی صحنه، موسیقی و طراحی پوستر(برای اولین بار) به رقابت پرداختهاند. همچنین مسابقه تندیس(ترکیب حجمی) برای اولین بار در این دوره برگزار شده و حسن متقی به عنوان نفر برگزیده انتخاب شده است. رقابت نمایشنامهنویس برگزیده در این دوره نیز براساس نمایشهای اجرا شده بوده است.